Bestig Mount Everest på hemmaplan

Bestig Mount Everest på hemmaplan

Nu kan KAF-medlemmar anta utmaningen Mitt Everest – en utmaning som gör det möjligt att bestiga världens högsta berg på hemmaplan, innan vintern är här!

Utmaningen går ut på att klättra från basen till toppen av världens högsta berg genom att samla höjdmeter på en lokal backe eller kulle. Det öppnar upp för att utforska olika backar och kullar under utmaningens gång. Dina och dina kollegors varv loggas i ett digitalt system som möjliggör uppföljning av era framsteg mot toppen.

Genom Mitt Everest kan du skapa och bjuda in till ett lag där ni kan jämföra era prestationer internt på arbetsplatsen och samtidigt tävla mot andra arbetsplatser. Det är inte nödvändigt att kollegorna befinner sig på samma plats för att delta i gemenskapen; alla väljer själva vilken backe de vill använda. Du kan därför bjuda in kollegor som använder andra backar, både lokalt och runt om i landet.

KAF täcker kostnaden för dig som är medlem i en KAF-ansluten förening, vilket innebär att du kan delta utan kostnad! För mer information om hur du kan delta i denna utmaning, se de bifogade filerna.
Notera att antalet gratisplatser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller.

KAFeverest information om deltagande och anmälan

Du får din rabattkod genom att i ett mejl till kontakt@kafinfo.se ange att du vill delta i KAFeverest, ditt namn samt vilken förening du representerar.