Medlemsförmåner

Sedan 2011 har KAF arbetat med att sluta centrala avtal med aktörer som, antingen har ett rikstäckande engagemang eller finns lokalt men kan ha ett riksintresse, t.ex. attraktioner vid semesterorter. Vår målsättning är att kunna erbjuda samtliga våra medlemsföreningar förmånliga avtal som berättigar till rabatter, förmåner och erbjudanden inom ett brett spektra. Dessa förmåner skall naturligtvis gälla samtliga anställda i våra medlemskommuner ( drygt 300 000).

Vår målsättning är också att dessa förmåner skall komma hela den anställdes familj tillgodo. I tillämpliga fall gäller alltså rabatter och förmåner även för familjemedlemmar som tillhör hushållet.

Vi är övertygade om att aktiviteter inom områdena kultur, hälsa, motion, friluftsliv, fritid mm. har en stor betydelse för både den anställde och dennes familj. Vi vill på detta sätt från KAF bidra till att sätta ”lite guldkant” på tillvaron för våra medlemmar.

Följande förmåner finns;

ACTIC

Actic erbjuder träning för livet oavsett var du befinner dig – på gymmet, utomhus eller digitalt i deras app Actic Anywhere.  Hos Actic kan du träna gruppträning, styrketräning, köra ett utomhuspass, träna i Actic Outdoor Boxar som just lanserats på flera platser runt om i landet och självklart träna när och var du till med appen i Actic Anywhere. Actics gym och simhallar finns på över 120 platser runt om i Sverige. Actic verkar för ett friskare samhälle genom träning!

Du som KAF medlem kan teckna medlemskap på någon av Actics anläggningar med 20% rabatt på månadsavgiften, samt 50% rabatt på inskrivningsavgiften.
Ange KAF vid tecknande på anläggningen.

Direktlänk till Actic

Athenas – rabatt på föreläsare

Athenas Talarbyrå erbjuder kommunanställdas fritidsförbunds medlemmar 10% som grundrabatt* på arvodet/priset vid bokning av föreläsare/talare, komiker och kända personligheter.
*Grundrabatt = du erhåller minst 10% rabatt utifrån marknadspriset.
För mer information om Athenas olika föreläsare
För att boka en föreläsare skicka ett mejl till: jebo@athenas.se

Provlyssna på talare gratis online!
Varje vecka arrangerar Athenas flera helt kostnadsfria kortföreläsningar som sänds online. Mer information och anmälan.

Bio.se – biobiljetter till lokala och personliga biografer

Bio.se erbjuder KAFs medlemmar en egen webbshop för inköp av rabatterade biljetter.  Du kan välja mellan digital och fysisk leverans.
Köp minst två och max tio biljetter per tillfälle. Biljettpriset är 95 kr/st (ordinarie pris varierar på olika biografer och filmer).
Direktlänk till webbshop för BIO.SE-biljetter  FELSÖKNING PÅGÅR

Bio.se erbjuder även rabatterade biljetter till Live på bio. Dessa gäller på direktsända eller inspelade Live på bio-evenemang såsom opera, balett, teater och konst. Köp minst två och max tio biljetter per tillfälle. Biljettpriset är 200 kr/st.
Direktlänk till webbshop för LIVE PÅ BIO-biljetter FELSÖKNING PÅGÅR

Biljetterna är också en uppskattad gåva för alla tillfällen. Passa på att köpa och ge bort biobiljetter till olika högtidsdagar. Presentkuvert ingår till fysiska biljetter. Giltighetstiden är ett år.

Önskar föreningen beställa ett större antal biljetter för att använda i olika sammanhang, t ex som gåvor eller vid event, så klicka här. Dessa går också att få profilerade och med en videohälsning inlagd.

Bio.se är en samlingssajt för hundratals lokala biografer över hela Sverige. Bakom Bio.se står Biografcentralen, som är en ideell förening.
Direktlänk till bio.se

Brödernas Textil erbjuder 15% rabatt på sina produkter.

Hos Brödernas Textil hittar du mjuka och sköna kvalitétshanddukar tillverkade i Portugal med svensk design. Perfekt att inreda hem och badrum med, överraska gästerna eller att ge bort i gåva till en vän.
Ange erbjudandekod: KAF
Direktlänk till BRÖDERNA TEXTIL

ChampionChip Andren  AB –  Upplevelser 

Vill Du flyga luftballong eller hoppa fallskärm, köra segway eller sätta Dig bakom ratten i en världens snabbaste bilar, prova på dykning, forsränning eller sälsafari, testa lerduveskytte eller turridning, grottkrypning eller klippklättring. Ja i stort sett vilka äventyr Du kan önska erbjuder ChampionChip Andren  AB.

Alla som tillhör någon av KAF:s medlemsföreningar erbjuds 10 % rabatt på hela utbudet av upplevelser. I kassan ange erbjudandekod: KAF10
Direktlänk till UPPLEVELSER, ChampionChip

Choice Hotels & Resorts AB – hotell i Norden och Baltikum

En hotellkedja som omfattar Comfort, Clarion Collection, Quality Resort samt Clarion och Nordic Hotels & Resort´s i Norden och Baltikum. För närvarande omfattas 173 hotell av avtalet.
Ange avtalsnummer: 60399360
Manual för bokning

Clarion Collection Hotel Odin, Göteborg

ODIN mitt i storstadspulsen! Här sover du i sköna sängar, vaknar upp till en fantastisk frukostbuffé och kan varje eftermiddag njuta av Afternoon Sweets och Evenening Meal -it’s on the house! Och du, glöm inte din träningsoutfit, hos oss har du nämligen fri tillgång till Nordic Wellness gym som finns i huset. Enjoy!

Odin erbjuder 15% rabatt på ordinarie pris under torsdag – söndag i mån av plats. Ring 031-745 24 75 eller skicka mejl till cc.odin@choice.se
Ange bokningskod: PKLUBB
Direktlänk till Clarion Collection Hotel Odin

Elite Hotels

Elites premiumhotell finns i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. De ligger alltid på en central plats i staden.  Bekväma sängar och sköna kuddar är en viktig förutsättning för att du ska sova gott. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé. Du behöver aldrig gå långt för att hitta god mat och dryck då varje hotell har en restaurang och/eller en gastropub.

Elite erbjuder 25% rabatt på sina hotell under helger och lov. Erbjudandet gäller ordinarie dagpris till och med december 2021 och i mån av plats.
För att se tillgänglighet och boka rum, ange erbjudandekod: PRIVAT
Direktlänk till ELITE HOTELS

Filmstaden – biobiljetter 

KAF:s samtliga medlemsföreningar kan köpa företagsbiljetter från Filmstaden. Dessa biljetter gäller vid alla Filmstadens biografer.

Observera att det är föreningen, inte enskild medlem, som kan köpa biljetter på detta sätt. Minst 20 biljetter måste köpas samtidigt.

För mer information kontakta Per-Anders Löthman. För att vår överenskommelse skall omfatta Er förening måste Per Anders rapportera in en kontaktperson hos Er samt faktureringsadress. Filmstaden lägger sedan upp ett eget kund-ID för Er förening.

Hyr ett hus i Kläppen Ski Resort

Här får ni möjlighet att med 300 kronors KAF rabatt hyra ett privat hus, mitt i pisten, med plats för 8 personer. Närhet till Tranantorget
och gondolen. Finns även många fina spår för längdskidåkning.
Information om och bokning av huset

Hyr en sjöbodstuga i Ramsvik

Som medlem i KAF kan du hyra sjöbodstuga med 2 till 7 bäddar till rabatterat pris. På Ramsvik Stugby & Camping kan ni vandra, paddla, fiska, bada, leka och njuta. I restaurangen äter ni god mat med lokala råvaror och fantastisk havsutsikt. Välkomna!
Information om och bokning av sjöbodstuga

Hyr ett hus i Södra Småland

Här får ni möjlighet att med 20% KAF rabatt hyra ett vackert semesterhus, mitt i Glasriket, med plats för 6 personer, barnvänligt. Närhet till många olika sjöar för bad och fiske. Passa på att gästa Kalmar och Öland också.
Information om och bokning av huset

NovaSol – Semesterboende i 23 länder i Europa

10 % rabatt på semestern hos NovaSol som är en av Europas största stugförmedlare med över 30 000 semesterhus och lägenheter i 26 länder.
I det stora utbudet finns allt från klassiska svenska stugor till härliga hus med egen pool i Spanien, Kroatien och Italien. Reser ni på tu man hand, med hund, bara familjen eller som ett stort sällskap? Har du speciella önskemål såsom nära till fiske, ridning eller golf? Oavsett vad så kommer du snabbt att inse att NovaSol har något för alla.
Du kan boka via telefon eller via nätet (då anger du medlemskoden efter att du valt betalningssätt). Uppge medlemskod: 2049464 vid bokning 
Direktlänk till NOVASOL

Scandic hotell

Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i sex länder. Varje dag arbetar 18 000 medarbetare med ett enda mål i åtanke: att skapa bra hotellupplevelser som gör att gästerna vill komma tillbaka.

KAF har avtal med Scandichotellen för 2021.  Avtalet gäller alla Scandic hotell i Sverige. Uppge kod: D000037091 vid bokning.
Direktlänk till SCANDIC HOTELS