Medlemsförmåner

Sedan 2011 har KAF arbetat med att sluta centrala avtal med aktörer som, antingen har ett rikstäckande engagemang eller finns lokalt men kan ha ett riksintresse, t.ex. attraktioner vid semesterorter. Vår målsättning är att kunna erbjuda samtliga våra medlemsföreningar förmånliga avtal som berättigar till rabatter, förmåner och erbjudanden inom ett brett spektra. Dessa förmåner skall naturligtvis gälla samtliga anställda i våra medlemskommuner ( drygt 300 000).

Vår målsättning är också att dessa förmåner skall komma hela den anställdes familj tillgodo. I tillämpliga fall gäller alltså rabatter och förmåner även för familjemedlemmar som tillhör hushållet.

Vi är övertygade om att aktiviteter inom områdena kultur, hälsa, motion, friluftsliv, fritid mm. har en stor betydelse för både den anställde och dennes familj. Vi vill på detta sätt från KAF bidra till att sätta ”lite guldkant” på tillvaron för våra medlemmar.

Följande förmåner finns;

ACTIC

Actic erbjuder träning för livet oavsett var du befinner dig – på gymmet, utomhus eller digitalt i deras app Actic Anywhere.  Hos Actic kan du träna gruppträning, styrketräning, köra ett utomhuspass, träna i Actic Outdoor Boxar som just lanserats på flera platser runt om i landet och självklart träna när och var du till med appen i Actic Anywhere. Actics gym och simhallar finns på över 120 platser runt om i Sverige. Actic verkar för ett friskare samhälle genom träning!

Du som KAF medlem kan teckna medlemskap på någon av Actics anläggningar med 20% rabatt på löpande medlemskap samt 50% rabatt på medlemsavgiften. Erbjudandet gäller 2023 ut.
Ange KAF vid tecknande på anläggningen.
Direktlänk till Actic

Athenas – rabatt på föreläsare

Athenas Talarbyrå erbjuder kommunanställdas fritidsförbunds medlemmar 10% som grundrabatt* på arvodet/priset vid bokning av föreläsare/talare, komiker och kända personligheter.
*Grundrabatt = du erhåller minst 10% rabatt utifrån marknadspriset.
Mer information om Athenas olika föreläsare
För att boka en föreläsare skicka ett mejl till: jebo@athenas.se

Provlyssna på talare gratis online!
Varje vecka arrangerar Athenas flera helt kostnadsfria kortföreläsningar som sänds online.
Mer information och anmälan

Clarion Collection Hotel Odin, Göteborg

ODIN mitt i storstadspulsen! Här sover du i sköna sängar, vaknar upp till en fantastisk frukostbuffé och kan varje eftermiddag njuta av Afternoon Sweets och Evenening Meal -it’s on the house! Och du, glöm inte din träningsoutfit, hos oss har du nämligen fri tillgång till Nordic Wellness gym som finns i huset. Enjoy!

Odin erbjuder 15% rabatt på ordinarie pris under torsdag – söndag i mån av plats. Ring 031-745 24 75 eller skicka mejl till cc.odin@choice.se
Ange bokningskod: PKLUBB
Direktlänk till Clarion Collection Hotel Odin

Elite Hotels

Elites premiumhotell finns i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. De ligger alltid på en central plats i staden.  Bekväma sängar och sköna kuddar är en viktig förutsättning för att du ska sova gott. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé. Du behöver aldrig gå långt för att hitta god mat och dryck då varje hotell har en restaurang och/eller en gastropub.

Elite erbjuder upp till 20% rabatt på sina hotell under helger och lov. Erbjudandet gäller ordinarie dagspris, så kallat flexpris under helger och lov till och med december 2024 och i mån av plats. Går inte att kombinera med andra erbjudanden.
För att se tillgänglighet och boka rum, ange erbjudandekod: PRIVAT
Direktlänk till ELITE HOTELS
Erbjudande i pdf

Handduksshoppen.se

Hos Handduksshoppen.se hittar du fantastiska kvalitetsprodukter tillverkade i Portugal. Perfekt att inreda hem och badrum med, överraska gästerna eller att ge bort i gåva till en vän. Handduksshoppen.se erbjuder 15% rabatt på sina produkter.

Ange erbjudandekod HSKAF i varukorgen och klicka ”Tillämpa rabatt”
Direktlänk till HANDDUKSSHOPPEN.SE

Hyr ett hus i Kläppen, Dalarna

Här får ni möjlighet att med KAF rabatt hyra privata hus, med plats för 8 personer. Närhet till Tranantorget och Gondolen. Det finns mycket att göra under alla säsonger, bland annat finns många fantastiska vandringsleder i närheten.
Information om och bokning av hus

Hyr en sjöbodstuga i Ramsvik

Som medlem i KAF kan du hyra sjöbodstuga med 2 till 7 bäddar till rabatterat pris. På Ramsvik Stugby & Camping kan ni vandra, paddla, fiska, bada, leka och njuta. I restaurangen äter ni god mat med lokala råvaror och fantastisk havsutsikt. Välkomna!
Information om och bokning av sjöbodstuga

Hyr ett hus i Södra Småland

Här får ni möjlighet att med KAF rabatt hyra ett vackert semesterhus mitt i Glasriket, med plats för 6 personer, barnvänligt. Närhet till fina naturleder, MTB-slingor, flera sjöar och mycket annat.
Information om och bokning av huset

Hyr ett hus i Skåne

Varmt välkommen att hyra ett trivsamt semesterhus, med KAF-rabatt, mitt i tallskogen vid Yngsjö by, med plats för 6 till 8 personer. Närhet till Yngsjö och bussar till Åhus och Kristianstad men även Österlen med sin unika natur.
Information om och bokning av huset

Korpen Online

Korpen Sveriges Motionsidrottsförbund och KAF erbjuder KAF-medlemmar gratis e-träningsverktyg som varannan vecka kommer att uppdateras med nya inspirerande pass och kategorier så att du kan välja mellan att köra dina favoritpass om igen eller testa något nytt! Erbjudandet gäller 2024.
Information om Korpen Online och inloggningsuppgifter

Porslinsbolaget

Porslinsbolaget erbjuder 30% rabatt på produkter från deras fabrikers kompletta sortiment jämfört med ordinarie butikspriser. Porslinsbolagets sortiment består av exklusiva märkesprodukter inom glas, porslin och rostfritt. Erbjudandet gäller till 31 december 2024 på köp via mejl och i webbshop.
Uppge rabattkod KAF vid köp.
Direktlänk till Porslinsbolaget

Resor med personalklubben.com

Personalklubbar sydost är ett nätverk i sydöstra Sverige som arrangerar resor för medlemmar/anställda i de organisationer som ingår i nätverket. Personalklubben i Karlshamns kommun och dito Dakapo i Växjö kommun initierade samarbetet ”för många år sedan”… Som KAF-medlem är du varmt välkommen att boka valfritt antal platser på resorna som finns på personalklubben.com

Direktlänk till personalklubben.com

Scandic hotell

Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i sex länder. Varje dag arbetar 18 000 medarbetare med ett enda mål i åtanke: att skapa bra hotellupplevelser som gör att gästerna vill komma tillbaka.

KAF har avtal med Scandichotellen för 2023.  Avtalet gäller alla Scandic hotell i Sverige, under helger och i mån av plats. Uppge kod D000037091 vid bokning.
Direktlänk till SCANDIC HOTELS

Strawberry – över 225 hotell i Norden

10% rabatt på hotellbokning på Strawberry. Strawberry är portalen till ett brett utbud av hotell, mötes- och konferensfaciliteter, restauranger och spa, samtidigt som medlemmar kan njuta av exklusiva förmåner och möjligheter. Med över 225 hotell i Norden erbjuder vi fyra hotellkedjor – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® och Clarion Collection® Hotel – och fler än 40 unika fristående hotell.

Bokningar kan göras via www.strawberry.se (se manual för bokning) kundservice på telefon 0771 666 700 eller direkt till alla Strawberry hotell i Norden. Erbjudandet gäller till 31 december 2024.
Ange avtalsnummer: 70237170

U&Me Hotel i Umeå

U&Me är ett nytänkande hotell beläget mitt i centrala Umeå vid Umeälven och är en del av Umeås kreativa hub & kulturhus Väven. Frukosten avnjuter du på vårt mysiga hantverksbageri Kulturbageriet. U&Me är en del av Best Western Signature Collection.

Erbjudandet är 20% rabatt på medium rum – vardag som helg. Uppge kod KAF vid bokning.
Direktlänk till U&Me

Upplevelser 

Vill Du flyga luftballong eller hoppa fallskärm, köra segway eller sätta Dig bakom ratten i en världens snabbaste bilar, prova på dykning, forsränning eller sälsafari, testa lerduveskytte eller turridning, grottkrypning eller klippklättring. Ja, i stort sett vilka äventyr Du kan önska!

Alla som tillhör någon av KAF:s medlemsföreningar erbjuds 5 % rabatt på hela utbudet av upplevelser, inklusive redan rabatterade produkter (t.ex. 25%+5%) med denna kod. Dock kan vissa produkter vara uteslutna och koden fungerar inte heller för presentkort laddade med en valör. I kassan ange erbjudandekod: KAF5
Direktlänk till UPPLEVELSER