Korpen + KAF = sant

Korpen + KAF = sant

Efter sommaren och nu till hösten rör det på sig inom Korpen! KAF som är ett av medlemsförbunden är glada att få förmedla lite av det som vi kan dra nytta och ha glädje av på samma gång.

Under försommaren genomförde Korpen motionsutmaningen Korpen Challenge. Via KAF kunde ett par medlemsföreningar delta utan kostnad i denna utmaning. Totalt deltog 46 lag och efter sex veckors intensivt motionerande vann laget Pannbenen från Telia Idrotts- och Fritidsförbund.

I skrivande stund är det över 340 arbetsplatser som är med i Korpens initiativ Motionslandslaget. Ett initiativ som KAF självklart är med och stöttar för att få fler i rörelse och förbättra folkhälsan i vårt land. Har ni inte gått med i Motionslandslaget ännu – gör det! Om ni vill så ordnar Korpen med affischer som visar att ni är med och stödjer initiativet.

På Korpens webbsida kan ni engagera er och bli en aktiv arbetsplats under arbetsdagen via deras program Pausa. Prova att slumpa fram en rörelse och förvånas över hur enkelt det kan vara att variera sitt rörelsemönster på jobbet!

Nyfiken på Korpen?
Läs mer på deras webbsida