Korpen Challenge 2021

Korpen Challenge 2021

Hösten närmar sig med stormsteg och så även en ny omgång av Korpen Challenge. Den 11 oktober kör vi åter igång Sveriges roligaste lagtävling i motion där du både kan utmana dig själv och se ditt lag klättra mot tabelltoppen. Utmaningen pågår till och med den 21 november.

Tävlingen ett bra sätt att komma igång efter det här märkliga tiden av hemmajobbande och sociala distansering. Det fiffiga med tävlingen är att ALL aktivitet räknas. Så oavsett om du exempelvis cyklar, yogar, jobbar i trädgården, spelar padel, kickar boll, står upp och jobbar eller promenerar så kan du klicka i poängen i Challengize-appen.

Korpen Challenge är godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler.

Skriv ut information om hur det går till

För mer information och anmälan gå till Korpen Challenge 2021
Viktigt – kom ihåg att ange KAF i kolumnen där ni ska ange vilken Korpförening ni haft kontakt med.