Motionsveckan 23-29 september

Motionsveckan 23-29 september

Motionsveckan, som sträcker sig från 23:e till 29:e september, är ett peppande initiativ från Korpen som inspirerar till daglig motion. Under denna vecka lanserar Korpen en ”motionsstreak”, med ambitionen att få oss att röra på oss minst 20 minuter varje dag, i linje med rekommendationerna från WHO och Folkhälsomyndigheten. Det är en del av det internationella initiativet European Week of Sports.
En veckas engagemang kan vara startskottet för en bestående hälsosam vana, enligt Micael Dahlen, förbundskapten för Motionslandslaget.

Korpen bistår deltagande arbetsplatser med rörelseinspiration i form av filmer med fakta, inspiration och dagens utmaning. Ni kan även få marknadsföringsmaterial som kan användas för att informera medarbetarna om motionsveckan. Visst kan vi peppa våra medlemmar att delta?

Vill ni veta mer? Varmt välkomna att kontakta anna.sundstrom@korpen.se

Anmäl din personalförening på Motionsveckan | Korpen

Instruktioner för deltagande medlemmar/individer;

Anmäl dig via Motionsveckan 2024 (office.com) med dina kontaktuppgifter,
– Är du med i en korpförening – svara JA
– Namn på korpförening som du är med i – ange namn på personalförening

Under motionsveckan kan ni ta del av inspiration i form av filmer med hejarop, tips och fakta. Videoklippen läggs ut på Korpens hemsida och i sociala medier (InstagramFacebook och LinkedIn). Där hittar du också dagens utmaning som du själv kan haka på om du vill.