Nationell Tipspromenad

Nationell Tipspromenad

Utmana dina kollegor och andra föreningar/klubbar i en rolig friskvårds-satsning!

Under 8 veckor ger vi oss tillsammans ut på en promenad jorden runt! Varje vecka släpps fyra olika quiz utifrån den del av världen som vi vid tillfället befinner oss på tillsammans! Ni som anmäler er förening/klubb får dessutom en egen ledartavla att utmana varandra på!

Alla genomförda promenad-rundor ger automatiskt en vinstchans. Active Quiz kommer löpande att presentera vinnare av biobiljetter. Ni som anmäler er förening/klubb får också individstatistik på gruppnivå för era deltagare vilket gör att ni kan dela ut egna priser om ni så vill.

DATUM: 8 april – 2 juni, 2024.
OBS Tävlingen är förlängd till och med 9 juni pga tekniska problem.

NYTT PRIS: 40 kronor/deltagare (exkl. moms) för 1-50 deltagare. För 51-100 deltagare kostar det 35 kronor/deltagare och fler än 100 deltagare kostar 30 kronor/person
MEN är ni redan kund hos Active Quiz så deltar ni GRATIS!
Bra att veta – Ni anmäler det antal startplatser ni önskar erbjuda för era medlemmar. De kan baseras på en intern intresseanmälan eller att ni gör en kvalificerad uppskattning. Ni debiteras sedan efter det antal ni anmäler á 30-40 kronor exkl moms enligt ovan angivna priser. Skulle det sedan bli några procent fler eller färre totalt så har AQ överseende för en viss differens då de vet att det inte är enkelt att bedöma exakt antal. 

ANMÄLAN: Samla gärna intresseanmälningar i er förening/klubb och anmäl er på Active Quiz webbsida så kommer mer information närmare start.

I fjol avverkade vi 4080 mil tillsammans (Bravo!) och Personalklubben Axet i Vetlanda tog hem första priset, pokalen och äran av att vinna poängtävlingen i 2023 års tipspromenad!

Gnistan i Mönsterås tog hem första platsen i distanstävlingen i 2023 års tipspromenad! Även de fick en pokal att glädjas åt efter en bra prestation.