Medlemsförmåner

Sedan 2011 har KAF påbörjat ett arbete med att sluta centrala avtal med aktörer som, antingen har ett rikstäckande engagemang eller finns lokalt men kan ha ett riksintresse, t.ex. attraktioner vid semesterorter. Vår målsättning är att kunna erbjuda samtliga våra medlemsföreningar förmånliga avtal som berättigar till rabatter, förmåner och erbjudanden inom ett brett spektra. Dessa förmåner skall naturligtvis gälla samtliga anställda i våra medlemskommuner ( f.n. drygt 300 000).

Vår målsättning är också att dessa förmåner skall komma hela den anställdes familj tillgodo. I tillämpliga fall gäller alltså rabatter och förmåner även för familjemedlemmar som tillhör hushållet.

Vi är övertygade om att aktiviteter inom områdena kultur, hälsa, motion, friluftsliv, fritid mm. har en stor betydelse för både den anställde och dennes familj. Vi vill på detta sätt från KAF bidra till att sätta ”lite guldkant” på tillvaron för våra medlemmar.

Följande avtal finns i dagsläget.

Bio.se – biobiljetter till lokala och personliga biografer

Bio.se erbjuder KAFs medlemmar en egen webbshop för inköp av rabatterade biljetter.  Du kan välja mellan digital och fysisk leverans.
Köp minst två och max tio biljetter per tillfälle. Biljettpriset är 95 kr/st (ordinarie pris varierar på olika biografer och filmer).

Klicka nedan för att komma direkt till webbshoppen för biobiljetter.

BIOBILJETTER KAF

Bio.se erbjuder även rabatterade biljetter till Live på bio. Dessa gäller på direktsända eller inspelade Live på bio-evenemang såsom opera, balett, teater och konst. Köp minst två och max tio biljetter per tillfälle. Biljettpriset är 200 kr/st.

Klicka nedan för att komma direkt till webbshoppen för Live på bio-biljetter.

LIVE PÅ BIO-BILJETTER KAF

Biljetterna är också en uppskattad gåva för alla tillfällen. Passa på att köpa och ge bort biobiljetter till olika högtidsdagar. Presentkuvert ingår till fysiska biljetter. Giltighetstiden är ett år.

Önskar föreningen beställa ett större antal biljetter för att använda i olika sammanhang, t ex som gåvor eller vid event, så klicka här
Dessa går också att få profilerade och med en videohälsning inlagd.

Bio.se är en samlingssajt för hundratals lokala biografer över hela Sverige. Bakom Bio.se står Biografcentralen, som är en ideell förening. Målet är att stärka ett bredare utbud av film som når en större publik. Förutom att driva den för oberoende biografer samlande biosajten Bio.se, så distribuerar de utvalda filmer, klassiker och barnfilmer. En alldeles ny satsning 2019 är Cinemas for Climate som är ett arbete med fokus på att minska biografers klimatpåverkan.

Kontakt och information:

info@bio.se

www.bio.se

www.biografcentralen.se

Elite Hotell erbjuder 20 % rabatt på vissa övernattningar, se under ”Nyheter” nytt för 2019

Brödernas Textil erbjuder KAFs medlemmar 30% rabatt på hela produktsortimentet.

Hos Brödernas Textil hittar du mjuka och sköna kvalitétshanddukar tillverkade i Portugal med svensk design. Perfekt att inreda hem och badrum med, överraska gästerna eller att ge bort i gåva till en vän.
Brödernas Textil erbjudande till KAF
Direktlänk till Bröderna Textil

Eerbjudande om att köpa elmoped.

Vessla, nu får ni 25% av kostnaden betald av Naturvårdsverket + KAF:s rabatt.

Kolla in Vessla – elmoped
För att beställa och ta del av rabatten, klicka på länken (länk kommer)
Kontaktuppgifter:
Stefan Höhling
B2B Manager – Vessla
hohlingstefan@gmail.com
070 3990088

Actic Sverige AB  (f.d. Nautilus) – Gym och träningsanläggningar

Ett ramavtal har slutits mellan Actic Sverige AB och KAF beträffande rabatter för medlemmar i KAF-anslutna föreningar inom hela Sverige.

Avtal

Choice Hotels & Resorts AB – Hotell i Norden och Baltikum

En hotellkedja som omfattar Comfort, Clarion Collection, Quality Resort samt Clarion och Nordic Hotels & Resort´s i Norden och Baltikum. För närvarande omfattas 173 hotell av avtalet.

Manual för bokning

NovaSol – Semesterboende i 23 länder i Europa

10 % rabatt på semestern hos NOVASOL!- NOVASOL är en av Europas största stugförmedlare med över 30 000 semesterhus och lägenheter i 26 länder. I det stora utbudet finns allt från klassiska svenska stugor till härliga hus med egen pool i Spanien, Kroatien och Italien. Reser ni på tu man hand, med hund, bara familjen eller som ett stort sällskap? Har du speciella önskemål såsom nära till fiske, ridning eller golf? Oavsett vad så kommer du snabbt att inse att NOVASOL har något för alla.

Uppge medlemskod: 2049464

Hur gör jag för att ta del av rabatten?
Se hela erbjudandet på novasol.se

Riksteatern 

[avtal]

SF Bio – Rabatterade biobiljetter hos SF Bio och Svenska Bios biografer 

En överenskommelse har träffats mellan SF Bio AB och KommunAnställdas Fritidsförbund. Den innebär att samtliga KAF:s medlemsföreningar får köpa Företagsbiljetter från SF Bio. Dessa biljetter gäller vid SF Bio samt även vid Svenska Bios biografer. Privatägda biografer eller biografer i annan regi omfattas dock ej av vår överenskommelse.

OBS! det är föreningen, inte enskild medlem, som kan köpa biljetter på detta sätt. Minst 20 biljetter måste köpas samtidigt.

För mer information kontakta undertecknad via e-post: Per-Anders Löthman. För att vår överenskommelse skall omfatta Er förening måste jag rapportera in en kontaktperson hos Er samt faktureringsadress. SF Bio lägger sedan upp ett eget kund-ID för Er förening.

Studiefrämjandet – Samverkan med Studiefrämjandet: studiecirkel – kursverksamhet 

Studiefrämjandet och Kommunanställdas fritidsförbund har träffat en överenskommelse om samverkan mellan Studiefrämjandets lokala avdelningar och kommunala fritids- och personalföreningar som är medlemmar i KAF.

ChampionChip Andren  AB –  Upplevelser 

Vill Du flyga luftballong eller hoppa fallskärm, köra segway eller sätta Dig bakom ratten i en världens snabbaste bilar, prova på dykning, forsränning eller sälsafari, testa lerduveskytte eller turridning, grottkrypning eller klippklättring. Ja i stort sett vilka äventyr Du kan önska erbjuder ChampionChip Andren  AB.

Alla som tillhör någon av KAF:s medlemsföreningar erbjuds 10 % rabatt på hela utbudet av upplevelser. Speciella kampanjer och erbjudanden kommer också att finnas tillgängliga för KAF:s medlemmar. Du hittar mer information på deras hemsida:  www.upplevelse.com

Scandic hotell

KAF har träffat nytt avtal med Scandichotellen för 2018. Gäller alla Scandic hotell i Sverige.
Boka genom scandichotels.se och ange D000037091

Erbjudande

enkelrum 840 kr
dubbelrum 940 kr
(Priserna gäller fredag – söndag)

Läs avtalet

Erbjudande

Clarion Collection Hotel

Odin mitt i storstadspulsen! Hoss oss sover du i sköna sängar, vaknar upp till en fantastisk frukostbuffé och kan varje eftermiddag njuta av Afternoon Sweets och Evenening Meal -it’s on the house! Och du -glöm inte din träningsoutfit, hos oss har du nämlige fri tillgång till Nordic Wellness gym som finns i huset. Enjoy!

675 kr per person. I personalerbjudandet ingår en natt i ett av våra härliga rymliga Superior dubbelrum. (Singelrumstillägg 300 kr) Tors-Sön i mån av plats, tel. 031-745 24 75, mail: reservation.cc.odin@choice.se. Bokningskod: PKLUBB

Ramsvik stugby & camping

Tidningen Sveriges Natur listat Ramsvikslandet med på tio i topp-listan för Sveriges vackraste natur.

Erbjudande