Vi gratulerar Axet och Gnistan!

Vi gratulerar Axet och Gnistan!

Efter åtta veckors tipspromenerande stod det klart att inte bara har vi tagit oss runt jorden med 4080 mil avverkade tillsammans (Bra jobbat!) utan även att Personalklubben Axet i Vetlanda tar hem första priset, pokalen och äran av att vinna poängtävlingen i årets tipspromenad med Active Quiz!

Alla deltagare ser vi som vinnare, men nedan finner du lite information om det som tog hem pokalerna.

På bilden ser vi från vänster: Pauline Sigfridsson (HR-konsult och ordförande Personalklubben Axet), Linda Almqvist (Miljöinspektör och deltagare i riksmästerskapen), Kristin Eriksson (HR-administratör och sekreterare Personalklubben Axet), Åsa Ax (Administratör, styrelseledamot i Personalklubben Axet och deltagare i riksmästerskapen, en av topp 5 hos oss), Eva Jansson (Miljöinspektör och deltagare i riksmästerskapen) och Maria Jensmark (Administratör och deltagare i riksmästerskapen)

Poängtävling:

  1. Axet, Vetlanda
  2. HKFF, Härnösand
  3. Pondus, Perstorp
  4. Sporren, Umeå
  5. Personalklubben, Vänersborg

Ännu en fantastisk prestation står Gnistan i Mönsterås som tar hem första platsen i distanstävlingen och självklart även de ära och pokal.

På bilden ser vi från vänster: Liselott Ubro, Lana Österholm, Patrik Byström, Carina Strand och Frida Karlsson

Distanstävling:

  1. Gnistan, Mönsterås
  2. Fritidsföreningen, Lidköping
  3. Sporren, Umeå
  4. Axet, Vetlanda
  5. KomLoss, Vännäs

KAF hoppas att alla deltagande föreningar som har lyckats engagera medlemmar i att ta sig ut och gå en tipspromenad varje vecka är nöjda med aktiviteten. Vår förhoppning är att vi blir än fler som upprepar denna nationella tipspromenad nästa år!

Mer information på Active Quiz