Medlemsförmåner

Sedan 2011 har KAF arbetat med att sluta centrala avtal med aktörer som, antingen har ett rikstäckande engagemang eller finns lokalt men kan ha ett riksintresse, t.ex. attraktioner vid semesterorter. Vår målsättning är att kunna erbjuda samtliga våra medlemsföreningar förmånliga avtal som berättigar till rabatter, förmåner och erbjudanden inom ett brett spektra. Dessa förmåner skall naturligtvis gälla samtliga anställda i våra medlemskommuner ( drygt 300 000).

Vår målsättning är också att dessa förmåner skall komma hela den anställdes familj tillgodo. I tillämpliga fall gäller alltså rabatter och förmåner även för familjemedlemmar som tillhör hushållet.

Vi är övertygade om att aktiviteter inom områdena kultur, hälsa, motion, friluftsliv, fritid mm. har en stor betydelse för både den anställde och dennes familj. Vi vill på detta sätt från KAF bidra till att sätta ”lite guldkant” på tillvaron för våra medlemmar.

Följande förmåner finns;

ACTIC

Actic erbjuder träning för livet oavsett var du befinner dig – på gymmet, utomhus eller digitalt i deras app Actic Anywhere.  Hos Actic kan du träna gruppträning, styrketräning, köra ett utomhuspass, träna i Actic Outdoor Boxar som just lanserats på flera platser runt om i landet och självklart träna när och var du till med appen i Actic Anywhere. Actics gym och simhallar finns på över 120 platser runt om i Sverige. Actic verkar för ett friskare samhälle genom träning!

Du som KAF medlem kan teckna medlemskap på någon av Actics anläggningar med 20% rabatt på månadsavgiften, samt 50% rabatt på inskrivningsavgiften.
Ange KAF vid tecknande på anläggningen.
Direktlänk till Actic

Athenas – rabatt på föreläsare

Athenas Talarbyrå erbjuder kommunanställdas fritidsförbunds medlemmar 10% som grundrabatt* på arvodet/priset vid bokning av föreläsare/talare, komiker och kända personligheter.
*Grundrabatt = du erhåller minst 10% rabatt utifrån marknadspriset.
För mer information om Athenas olika föreläsare
För att boka en föreläsare skicka ett mejl till: jebo@athenas.se

Provlyssna på talare gratis online!
Varje vecka arrangerar Athenas flera helt kostnadsfria kortföreläsningar som sänds online. Mer information och anmälan.

Brödernas Textil erbjuder 15% rabatt på sina produkter.

Hos Brödernas Textil hittar du mjuka och sköna kvalitétshanddukar tillverkade i Portugal med svensk design. Perfekt att inreda hem och badrum med, överraska gästerna eller att ge bort i gåva till en vän.
Ange erbjudandekod: KAF
Direktlänk till BRÖDERNA TEXTIL

ChampionChip Andren  AB –  Upplevelser 

Vill Du flyga luftballong eller hoppa fallskärm, köra segway eller sätta Dig bakom ratten i en världens snabbaste bilar, prova på dykning, forsränning eller sälsafari, testa lerduveskytte eller turridning, grottkrypning eller klippklättring. Ja i stort sett vilka äventyr Du kan önska erbjuder ChampionChip Andren  AB.

Alla som tillhör någon av KAF:s medlemsföreningar erbjuds 10 % rabatt på hela utbudet av upplevelser. I kassan ange erbjudandekod: KAF10
Direktlänk till UPPLEVELSER, ChampionChip

Clarion Collection Hotel Odin, Göteborg

ODIN mitt i storstadspulsen! Här sover du i sköna sängar, vaknar upp till en fantastisk frukostbuffé och kan varje eftermiddag njuta av Afternoon Sweets och Evenening Meal -it’s on the house! Och du, glöm inte din träningsoutfit, hos oss har du nämligen fri tillgång till Nordic Wellness gym som finns i huset. Enjoy!

Odin erbjuder 15% rabatt på ordinarie pris under torsdag – söndag i mån av plats. Ring 031-745 24 75 eller skicka mejl till cc.odin@choice.se
Ange bokningskod: PKLUBB
Direktlänk till Clarion Collection Hotel Odin

Elite Hotels

Elites premiumhotell finns i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. De ligger alltid på en central plats i staden.  Bekväma sängar och sköna kuddar är en viktig förutsättning för att du ska sova gott. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé. Du behöver aldrig gå långt för att hitta god mat och dryck då varje hotell har en restaurang och/eller en gastropub.

Elite erbjuder 25% rabatt på sina hotell under helger och lov. Erbjudandet gäller ordinarie dagspris till och med december 2022 och i mån av plats. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.
För att se tillgänglighet och boka rum, ange erbjudandekod: PRIVAT
Direktlänk till ELITE HOTELS
Erbjudande i pdf

Hyr ett hus i Kläppen, Dalarna

Här får ni möjlighet att med KAF rabatt hyra ett privat hus, med plats för 8 personer. Närhet till Tranantorget och gondolen. Det finns mycket att göra under våren, sommaren och hösten, bland annat finns många fantastiska vandringsleder i närheten.
Information om och bokning av huset

Hyr en sjöbodstuga i Ramsvik
Som medlem i KAF kan du hyra sjöbodstuga med 2 till 7 bäddar till rabatterat pris. På Ramsvik Stugby & Camping kan ni vandra, paddla, fiska, bada, leka och njuta. I restaurangen äter ni god mat med lokala råvaror och fantastisk havsutsikt. Välkomna!
Information om och bokning av sjöbodstuga

Hyr ett hus i Södra Småland

Här får ni möjlighet att med KAF rabatt hyra ett vackert semesterhus mitt i Glasriket, med plats för 6 personer, barnvänligt. Närhet till fina naturleder, MTB-slingor, flera sjöar och mycket annat.
Information om och bokning av huset

Hyr ett hus i Skåne

Varmt välkommen att hyra ett trivsamt semesterhus, med KAF-rabatt, mitt i tallskogen vid Yngsjö by, med plats för 6 till 8 personer. Närhet till Yngsjö och bussar till Åhus och Kristianstad men även Österlen med sin unika natur.
Information om och bokning av huset

Korpen Online

Korpen Sveriges Motionsidrottsförbund och KAF erbjuder KAF-medlemmar gratis e-träningsverktyg som varannan vecka kommer att uppdateras med nya inspirerande pass och kategorier så att du kan välja mellan att köra dina favoritpass om igen eller testa något nytt! Erbjudandet gäller våren 2022.
Information om Korpen Online och inloggningsuppgifter

Nordic Choice Hotels – hotell i Norden och Baltikum

10% rabatt på hotellbokning på Nordic Choice Hotels. Du erbjuds även medlemskap i Nordic Choice Club. Som Nordic Choice Club-medlem får du bonuspoäng och fördelar på varje övernattning. Bokningar kan göras via www.choice.se, kundservice på telefon 0771 666 700 eller direkt till alla NCCS hotellen i Norden. Erbjudandet gäller till 31 december 2023.
Ange avtalsnummer: 70237170
Manual för bokning

NovaSol – Semesterboende i 23 länder i Europa

10 % rabatt på semestern hos NovaSol som är en av Europas största stugförmedlare med över 30 000 semesterhus och lägenheter i 26 länder.
I det stora utbudet finns allt från klassiska svenska stugor till härliga hus med egen pool i Spanien, Kroatien och Italien. Reser ni på tu man hand, med hund, bara familjen eller som ett stort sällskap? Har du speciella önskemål såsom nära till fiske, ridning eller golf? Oavsett vad så kommer du snabbt att inse att NovaSol har något för alla.
Du kan boka via telefon eller via nätet (då anger du medlemskoden efter att du valt betalningssätt). Uppge medlemskod: 2049464 vid bokning 
Direktlänk till NOVASOL

Scandic hotell

Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i sex länder. Varje dag arbetar 18 000 medarbetare med ett enda mål i åtanke: att skapa bra hotellupplevelser som gör att gästerna vill komma tillbaka.

KAF har avtal med Scandichotellen för 2022.  Avtalet gäller alla Scandic hotell i Sverige, under helger och i mån av plats. Uppge kod: D000037091 vid bokning.
Direktlänk till SCANDIC HOTELS